Posts

Showing posts from August, 2017

Merdeka Sale Datang Lagiiii!

Image
Assalamualaikum...

Alhamdulillah kita kini berada di ambang Kemerdekaan yang ke-60. 

Jadi sebagai tanda meraikan Hari Kemerdekaan, akak & team Rias Anggun Empire dengan besar hati ingin mengumumkan bahawa mulai 20 hingga 31 Ogos Merdeka Sale akan bermula!

Merdeka Sale (20-31 Ogos 2017) ======================== Belian 5 botol MAB
+ RM 113 include postage (Sabah/Sarawak add RM4)
+ FREE Thermo Mug limited edition
+ FREE konsultasi
+ Peluang upgrade jadi agen/dealer 


Thermo Mug ni memang kami tempah khas untuk anda.  Boleh isi air panas,mahupun air sejuk. Muatlah 500ml air. Lagi satu kalau tengok real, memang cute yang amat sampaikan agen kami pun sayang nak bagi customer dia. Sampai macam tu sekali...hehe.
Kami belanja lagi picture Thermo Mug Pink yang cute mute ni. Didatangkan dalam kotak yang cantiks juga uols. Jangan lepaskan peluang ini tau! Stok memang LIMITED! Sape cepat dia dapat tau...






Berminat?
Sila klik link ini www.wasap.my/60199593058 Postage ke seluruh negara.
Inginkan info terkini Maaj…