Posts

Showing posts from 2017

Merdeka Sale Datang Lagiiii!

Image
Assalamualaikum...

Alhamdulillah kita kini berada di ambang Kemerdekaan yang ke-60. 

Jadi sebagai tanda meraikan Hari Kemerdekaan, akak & team Rias Anggun Empire dengan besar hati ingin mengumumkan bahawa mulai 20 hingga 31 Ogos Merdeka Sale akan bermula!

Merdeka Sale (20-31 Ogos 2017) ======================== Belian 5 botol MAB
+ RM 113 include postage (Sabah/Sarawak add RM4)
+ FREE Thermo Mug limited edition
+ FREE konsultasi
+ Peluang upgrade jadi agen/dealer 


Thermo Mug ni memang kami tempah khas untuk anda.  Boleh isi air panas,mahupun air sejuk. Muatlah 500ml air. Lagi satu kalau tengok real, memang cute yang amat sampaikan agen kami pun sayang nak bagi customer dia. Sampai macam tu sekali...hehe.
Kami belanja lagi picture Thermo Mug Pink yang cute mute ni. Didatangkan dalam kotak yang cantiks juga uols. Jangan lepaskan peluang ini tau! Stok memang LIMITED! Sape cepat dia dapat tau...






Berminat?
Sila klik link ini www.wasap.my/60199593058 Postage ke seluruh negara.
Inginkan info terkini Maaj…

Promosi Maajun Anggun Bistari FREE POSTAGE kembali lagi!

Image
Assalamualaikum MAB Lovers!

Alhamdulillah, HQ sekali lagi kembali mengadakan promosi besar-besaran serentak di seluruh negara termasuk Sabah/Sarawak.

Yang bestnya jika sebelum ini harga untuk 5 botol MAB ialah RM113 termasuk kos pos, tapi mulai hari ini 15 Julai 2017 - 30 Julai  2017 kami hanya bagi RM100 SAHAJA!

Kami namakannya PEK SEANGGUN SYAWAL


Jadi, inilah masanya untuk anda top up stok anda. 
Berminat?
Boleh hubungi Pn. Maria Ismail @Kak Yaa 019-9593058  atau boleh juga hubungi Agen/Dealer Team Rias Anggun Empire

Kenapa Maajun Anggun Bistari Menjadi Suplimen Tradisional Pilihan Ibu-Ibu Moden?

Image
Sana sini orang bercakap tentang MAB, Maajun Anggun Bistari. Apalah agaknya yang best sangat tu? Mesti puan-puan tertanya-tanya kan? Ini akak senaraikan kelebihan MAB, hanya dalam satu botol ********************************************************************
1. Sebagai Perancang Keluarga / Family Planning bagi yang ingin menjarakkan kehamilan.
2. Merawat segala masalah dalaman wanita seperti masalah keputihan, kegatalan dibahagian sulit yang teruk dan bau yang tidak menyenangkan.
3. Mengetatkan kembali bahagian kewanitaan bagi wanita selepas bersalin.
4. Menegangkan kembali otot payudara
5. Menghangatkan dan mengeratkan hubungan suami isteri.
6. Memanaskan badan terutama bagi wanita selepas bersalin.
7. Melancarkan kitaran haid setiap bulan.
8. Menyingkirkan darah-darah kotor dan toksin dalam badan semasa proses healing crisis.
9. Menyihatkan badan disamping menambah tenaga sepanjang hari
10. Mencantikkan kulit iaitu selepas pengeluaran toksin-toksin dan darah-darah kotor yang terda…

Kentut Vagina Mengganggu Hubungan Suami Isteri

Image
Assalamualaikum... Dah lama tak berkongsi info masalah wanita & penyelesaiannya di sini. Jadi, hari ini akak akan kongsikan info masalah yang dihidapi hampir 90% wanita yang baru bersalin.  Kebanyakan dari kita termasuk akak sendiri pun malu nak kupas isu ini, tapi memandangkan ramai sangat yang mesej/whatsapp bertanyakan penyelesaian kepada masalah ini takkan akak nak berdiam diri je kan? Sebenarnya akak dah ada testimoni dari pengguna Maajun Anggun Bistari yang mempunyai masalah kentut vagina. Alhamdulillah dengan pengambilan 3 botol sahaja, masalah tersebut sudah dapat diatasi. APA ITU KENTUT VAGINA? Kentut Vagina atau kentut faraj (Vaginal Flatulence) ini merupakan satu keadaan di mana alat kemaluan wanita atau faraj mengeluarkan udara dan menghasilkan bunyi seperti kentut. Kentut vagina ini selalunya berlaku akibat udara yang terperangkap di dalam faraj. Angin atau udara dalam faraj adalah udara dari sekeliling yang masuk ke dalam faraj. Keadaan ini biasanya berlaku semasa at…

Promosi FREE POSTAGE Maajun Anggun Bistari 2017

Image
Assalamualaikum MAB Lovers!

Hari ini dalam sejarah, HQ mengadakan promosi besar-besaran serentak di seluruh negara termasuk Sabah/Sarawak.

Yang bestnya jika sebelum ini harga untuk 5 botol MAB ialah RM112 termasuk kos pos, tapi mulai hari ini 15 Januari 2017 - 15 Februari 2017 kami hanya bagi RM100 SAHAJA!

Kami namakannya PEK SEANGGUN BIDADARI


Pek ini sangat sesuai untuk mereka yang baru nak mencuba Maajun Anggun Bistari atau nak restock untuk diri sendiri dan kawan-kawan juga.

TAHU TAK..  RAMAI WANITA TERKEJAR-KEJAR MAB NI..



Tahu x kenapa?

Ini sebab khasiatnya yang super duper,

🎀 Sebagai perancang keluarga bagi yang ingin menjarakkan kehamilan/family planning.

🎀 Merawat segala masalah dalaman wanita seperti masalah keputihan, kegatalan dibahagian sulit yang teruk dan bau yang tidak menyenangkan.

🎀 Mengetatkan kembali bahagian kewanitaan bagi wanita selepas bersalin.

🎀 Memontokkan dan memejalkan kembali otot payudara

🎀 Menghangatkan dan mengeratkan hubungan suami isteri.

🎀 Mema…