January 13, 2018

Pendaftaran PERCUMA malah modal agen/dealer juga diberi potongan RM20!


Alhamdulillah.
Selain daripada promosi untuk pelanggan-pelanggan yang setia, HQ kali ini dengan berbesar hati memberikan offer TAK MASUK AKAL uols!



Dah la pendaftaran PERCUMA, tiada sebarang kos perlu dibayar malah modal untuk menjadi agen/dealer pun dikurangkan dari RM340 KEPADA RM320 SAHAJA untuk 20 botol Maajun Anggun Bistari.

Seriously ruuuggiiiii tau kalau uols lepaskan peluang ini.

Nak info lanjut, jom sembang ngan akak di bilik whatsapp 019-9593058 ye.

Maria Ismail
Founder Rias Anggun Empire
Stokis Maajun Anggun Bistari Kelantan

Promosi FREE POSTAGE 2018 kini kembali.


Assalamualaikum...

Sejak hujung december 2017, ramai kalangan pelanggan Maajun Anggun Bistari akak yang bertanya,

"MAB tak ada promosi ke kak?"

Masa tu akak cuma mampu jawab belum ada sebarang promosi lagi laa.
Tapi selepas 2 minggu berlalu, HQ umumkan promosi bakal berlangsung pada 15-30hb Januari ini.

Bagaikan pucuk di cita ulam mendatang lah kan, masing2 gembira dengan promosi ini.
Mana taknya promosi yang ditunggu-tunggu.

Agaknya kenapa ye?

Yelah, selalunya 5 botol berharga rm113 termasuk kos pos, tapi kali ini dah la postage dapat free, ada less lagi rm3. memang berbaloii lah sangat.



Selain daripada itu, belian terawal dengan akak n team #RiasAnggunEmpire anda bakal mendapat FREE GIFT lagi.

Jadi, sila chek stok MAB masing-masing dan bajetlah untuk dapatkan MAB 5 botol RM100 ini :)

Senarai pengedar MAB aktif boleh chek ---> di SINI


Maria Ismail
Founder Rias Anggun Empire
Stokis Maajun Anggun Bistari Kelantan

January 10, 2018

Senarai Agen/Dealer Aktif Team Rias Anggun Empire 2018

Senarai agen/dealer aktif team Rias Anggun Empire 2018



Kelantan
Pengkalan Chepa : Pn.Yana 017-9557791, Pn Faziana 017-2265236
Kota Bharu/Pintu Geng Pn.Ema 012-9680869, Pn Husniliyana 013-9975608
Bandar Kota Bharu/ Masjid Muhammadi Pn.Madiha 014-5056305
Kota Bharu/Pasir Mas/Rantau Panjang Pn.Nurul 019-9691612
Wakaf Che Yeh/Bunut Payung/Telipot Pn.Yatie 017-9080776
Pasir Mas Pn.Tiey 013-9147182, Pn. Mah 013-9300698
Bachok/Jelawat/Peringat/Bukit Marak Pn.Rahimah 019-9678423
Kok Lanas/Ketereh Pn Hasnah 011-17896693
Kok Lanas/Peringat Pn.Nora 017-9566125
Sekitar Kolej Matrikulasi Kok Lanas/Kg Batu Tinggi/Banggol Saman Pn Azimah 013-9339243Ketereh/Kok Lanas/Gua Musang Pn.Arieyna 019-9254537
Pasir Tumboh/Binjai Pn.Rosilawati 019-9203844, Pn Lailani 011-10919809
Pantai Cahaya Bulan/Kedai Buloh Pn.Nora 017-8817167, Che Su 011-17858057
Machang/Kuala Krai Pn.Sh Marlini 012-9074338, Pn Marisa 019-9654403
Tesco Kota Bharu/Kedai Mulong Pn.Murni 016-9875381
Wakaf Bharu/Tumpat Pn.Zulia 017-9369585, Pn Aniey 017-8784688
HUSM/Kedai Lalat/Demit/Pasir Puteh Pn.Azlin 013-2644390
Jalan Guchil Bayam KB (Avon Kak Na) Pn Azimah 013-9339243
Rantau Panjang Pn. Noor Aini 019-9087328
KBMC/Lundang/Kubang Kerian Pn Zue 014-2159008
Pasir Puteh Ira 012-9642731, Pn Mimiey 013-9343320
Binjai/ Bukit Marak/ Pasir Tumbuh Pn. Ida 019-9665186
Taman Bendahara Pn. Nani 013-9648766
Jalan Kuala Krai/Wakaf Che Yeh Pn Mahiza 012-9618127
Seterpa/Pengkalan Chepa Pn Nurul Huda 017-9293568
Selising/Machang Pn Firdawati 012-9840180
Tanah Merah Pn Nurin 010-2225754 Pn Asleeza 019-954644
Machang/Kem Desa/Kota Jembal Roslinda Yusoff 011-14797052
Tapang/Panji Pn Syikin 012-9861500
Tanjung mas/Tanjung Chat/Padang Bongor/Baung Pn Sara 013-9002214
Binjai/Wakaf stan/K.kerian/Pasir Tumbuh Pn Liana Sham 012-3798503
Tanah merah/Machang Pn Nik Adilah 013-9707877
Panchor/Pdg.tembak/Kemumin/Pulau gajah Pn Nik Suhaili 011-25690172
Bandar Kuala Krai dan kawasan berdekatan Pn Azie 012 - 9878768
Pasir putih, Gunung dan kawasan yang berhampiran Pn Farhana 0139650882
Tmn uda/tg chat/melor/kubang tuman/tmn tgku anis Pn Roselind sedin 0168473953
P.chepa/pcb/sabak/kota bharu/pasir mas(weekend) Pn Fatin 0142989031
Cabang 4 Tumpat/Bachok Azwani 011-1694 232
Tmn Wana/Kg Landak/Pauh Lima/Pdg Mokan/Seterpa pn.Na 014-8465615
Lundang/Cherang/Panji/Pengkalan Chepa Pn za 016-9214431
Bachok/KBMALL Pn. Anis 012-9517627
Stadium/KTC/Kg. Sireh Pn.Nie 010-4154128
Bachok/SK Seri Chempaka Pn.Zatiey 017-9718952
Wakaf Che Yeh, Padang Enggang Pn. Adiba 011-11547758
PCB/Kuala Besar/ Badang Pn. Watiey 016-4814120
Kedai Mulong/Pintu Geng Pn. Zakirah 016-9219744
Pasir Puteh/Melor Pn Wanie 010-5737762
Pasir Puteh/Dalam Kemunting/ Pdng Pak Amat Pn Roziah 012-9526552


Terengganu
Kuala Terengganu/Marang Puan Siti 014-8243667
Kuala Terengganu/Bukit Payung Mazlina 012-4104057
Dungun/Bukit Besi Pn Nor 019-5653523
Paka/Kemaman Pn Asma 017-9384520
Besut/Jerteh Pn Wanie 019-448 0507

Pahang
Kuantan (sekitar SMK Mat Kilau Sg Karang) Pn Nurul 016-9367769
Triang/Bera Pn.Hariani 017-9408884
Muadzam Pn Ezie 014-5151280
Jerantut/Kota Gelanggi Pn Dayah 012-9383941
Maran/Temerloh Pn Asliza 016-9806458
Balok/ Beserah/ Kuantan Pn. Salmi 0129227939
Raub/Bentong/Kuala Lipis Pn Fiza  014-5123656
Jerantut/Bandar Jengka Pn Aina 0133062588/0107807287

Perak
Ipoh Pn Amani 019-9078106, Pn.Linda 013-4711255, Pn Ezan 012-5834732
Bercham & sekitar Ipoh Pn Ira 012-5912020
Tanjong Malim & sekitar Pn. Akma 017-3800409
Base Pangkalan TLDM Lumut, Manjung, Setiawan Pn. Wanie 012-9096134

Kuala Lumpur/Selangor
Kepong/Selayang Pn.Roselina 012-9329695
Putrajaya Pn Salwani 017-9002791
Bangi/Serdang Pn Nieza, Pn Sh Marina 012-6435395
Sepang,Nilai,Dengkil,Putrajaya,Banting Pn Yati 019-6716767
Shah Alam/Kelang Pn Aina 013-9021505
Klang Taman Maznah/Bukit Tinggi/Sek 36 Shah Alam/KampungJawa Pn Ita Liza 017-6566129
Banting/Jenjarom Pn Siti Ruzana 013-9160114
Shah Alam Seksyen 27, 28, 13, 18, 19/Subang Jaya Airport/Ara Damansara Pn Ainshah 013-9878591
Pandan jaya/ampang/gombak Pn Wan fauziah 0193930027
Selayang/Batu Caves/Gombak/ Bandar Rawang Pn Haslin 0123352285


Johor Bharu
Muar/Pagoh Pn Fariza 017-6174217/017-7321241
Skudai gelang patah/Senai tampoi Pn Suriyahni 0187861825
Bandar Larkin/Kampong Melayu Majidee/Kg Ubi/Tmn Suria/Pandan,Johor Jaya/Desa Cemerlang , Johor Bharu Pn Ct Maryam 017-7546169
Pasir Gudang, Masai, Seri Alam, Taman Rinting Pn. Ema - 019-7640653

Pulau Pinang
Bertam dan sekitar Pn.Shafiza 012-2727060

Kedah
Langkawi Pn Maz Azie CR 013-4502769

Melaka
Bandar Melaka Pn.Suzie 014-7938807, Pn Shakila 017-9442878
Jasin & sekitarnya Pn.Rozi 011-10643238

Sabah
Lahad Datu Pn. Lydiana 014-8634102
Sandakan Cik Ida 019-9583881
Kota Kinabalu/Tuaran/Keningau Pn Mas 016-8432963


Sarawak
Kota Samarahan Pn Nik Su 019-9014374
Betong Pn.Ikin 017-9090065


Brunei
Stadium Hassanal Bolkiah, Kg. Mata-Mata Katok B, Rimba, Giant Pn. Hazar 014-3744680 / 6738987110

January 5, 2018

Pencapaian Membanggakan Team #RiasAnggunEmpire sepanjang tahun 2017

Syukur alhamdulillah dengan segala nikmat yang Allah berikan untuk team akak sepanjang 2016 & 2017. Walaupun bisnes duji dengan pelbagai cabaran, kami berjaya mengatasinya. 

Down? 
Ya akak akui memang pernah down dan pernah juga menyuarakan hasrat kepada suami untuk berhenti menjual Maajun Anggun Bistari. Tapi setiap kali itulah, mesej, sms masuk tak berhenti-henti.

Jadi bila difikirkan kembali dari sudut yang positif, ini lah bisnes dan rezeki yang Allah kirimkan buat akak sekeluarga.

Alhamdulillah sejak 2009-2015 akak sendiri pun tak tahu mana hala tuju bisnes ini. Sehinggalah pada penghujung 2015, akak ambil keputusan untuk FOKUS pada satu bisnes saja. 

Iaitu pada bisnes Maajun Anggun Bistari. Fokus disini bukan sekadar 100% tapi 500% rasanya sebab masa tu bakal menduduki rumah yang kami beli. Itu antara BIG WHY akak serius buat bisnes ni.




Ok lah, tak nak buat korang tertunggu-tunggu..

So inilah post mortem sales akak & team #RiasAnggunEmpire Empayar Surirumah Bergaji Mewah. 

Sebanyak 21,500 botol sudah terjual. Dan syukur alhamdulillah kerana sudah ramai agen/dealer akak yang berjaya jana income 4 angka dengan bisnes ini.

Korang yang dah amal MAB tu bila lagi nak jadi agen?
Jom tengok syarat jadi agen/dealer di sini ---> SYARAT AGEN MAAJUN ANGGUN BISTARI




Untunglah anak-anak didik team Rias Anggun Empire kerana 7 daripada mereka bakal menerima reward khas sebagai penghargaan atas segala komitmen mereka memasarkan Maajun Anggun Bistari.
Agak-agak korang apa reward yang sesuai ye?


Maria Ismail
Founder Rias Anggun Empire
Stokis Maajun Anggun Bistari Kelantan.


Selamat Tahun Baru 2018!

Haiiii
Assalamualaikum


Alhamdulillah, walaupun dah lama tak menulis tapi akak rinduuu sangat nak menulis, rindu kat koranggg yang rajin jenguk blog akak ni juga.

Harap masih belum terlambat untuk akak dan team #RiasAnggunEmpire mengucapkan selamat meyambut tahun baru 2018.

Semoga apa yang kita lalui tahun ini lebih baik dari tahun sebelumnya.
Tentunya apabila menyambut tahun baru, perkara yang sering kita beri perhatian tentunya apa azam untuk 2018. Ada yang akan senaraikan azam yang panjang untuk dicapai tahun ini.
Apa pun, jangan hanya tumpu azam baru, jika ada azam lama yang belum dicapai, teruskan dan jangan biarkan ia berlalu begitu saja.
Bagi akak tentunya tahun ini akan akan terus sebarkan kebaikan Maajun Anggun Bistari dengan orang semua. Semoga sales tahun ini lebih 2x ganda dari sales sebelumnya.
Korang nak tau tak berapa sales team akak tahun lepas? Serius nak tau???
Tunggu post akak yang seterusnya ye :)

Maria Ismail
Founder Rias Anggun Empire
Stokis Maajun Anggun Bistari Kelantan.

August 20, 2017

Merdeka Sale Datang Lagiiii!

Assalamualaikum...

Alhamdulillah kita kini berada di ambang Kemerdekaan yang ke-60. 

Jadi sebagai tanda meraikan Hari Kemerdekaan, akak & team Rias Anggun Empire dengan besar hati ingin mengumumkan bahawa mulai 20 hingga 31 Ogos Merdeka Sale akan bermula!

Merdeka Sale (20-31 Ogos 2017)
========================
Belian 5 botol MAB
+ RM 113 include postage (Sabah/Sarawak add RM4)
+ FREE Thermo Mug limited edition
+ FREE konsultasi
+ Peluang upgrade jadi agen/dealer 



Thermo Mug ni memang kami tempah khas untuk anda. 
Boleh isi air panas,mahupun air sejuk. Muatlah 500ml air.
Lagi satu kalau tengok real, memang cute yang amat sampaikan agen kami pun sayang nak bagi customer dia. Sampai macam tu sekali...hehe.

Kami belanja lagi picture Thermo Mug Pink yang cute mute ni. Didatangkan dalam kotak yang cantiks juga uols.
Jangan lepaskan peluang ini tau!
Stok memang LIMITED! Sape cepat dia dapat tau...







Berminat?
Sila klik link ini www.wasap.my/60199593058
Postage ke seluruh negara.

Inginkan info terkini Maajun Anggun Bistari sila ke Fb Page kami Rias Anggun Empire -Stokis MAB Kelantan


July 19, 2017

Promosi Maajun Anggun Bistari FREE POSTAGE kembali lagi!

Assalamualaikum MAB Lovers!

Alhamdulillah, HQ sekali lagi kembali mengadakan promosi besar-besaran serentak di seluruh negara termasuk Sabah/Sarawak.

Yang bestnya jika sebelum ini harga untuk 5 botol MAB ialah RM113 termasuk kos pos, tapi mulai hari ini 15 Julai 2017 - 30 Julai  2017 kami hanya bagi RM100 SAHAJA!

Kami namakannya PEK SEANGGUN SYAWAL



Jadi, inilah masanya untuk anda top up stok anda. 

Berminat?

Boleh hubungi Pn. Maria Ismail @Kak Yaa 019-9593058  atau boleh juga hubungi Agen/Dealer Team Rias Anggun Empire

Pendaftaran PERCUMA malah modal agen/dealer juga diberi potongan RM20!

Alhamdulillah. Selain daripada promosi untuk pelanggan-pelanggan yang setia, HQ kali ini dengan berbesar hati memberikan offer TAK MASUK A...