August 28, 2018

Habbatusauda Plus Madu - HSPM Rich juga ada dijual di sini.

Haiii, Assalamualaikum.




Alhamdulillah hari ini akak nak war-warkan bahawa HSPM Rich juga ada akak jual.
HSPM Rich ini merupakan produk di bawah label yang sama dengan Maajun Anggun Bistari MAB iaitu keluaran Zai Permai Resources.

Secara ringkasnya HSPM Rich ini adalah campuran Habbatusauda, madu dengan beberapa bahan tambahan lain seperti kismis, kurma, baadam, delima, za'faran, garam bukit dan juga arabic gum.

Setiap bahan ini mengandungi khasiat yang berbeza yang menjadikan HSPM Rich ini sebagai jus makanan kesihatan yang kaya dengan zat yang diperlukan oleh badan kita.

Seperti yang kita sedia maklum, badan yang sihat bermula dari sel yang sihat. Jadi amat penting untuk kita membekalkan zat yang seimbang untuk sel badan kita sekaligus dapat meningkatkan imun sistem badan kita dalam melawan pelbagai penyakit. InshaAllah...

Dari pengalaman akak sendiri, hampir setahun mengamalkan HSPM Rich ini akak paling rekeman pada ibu bapa agar dijadikan makanan tambahan untuk anak-anak kecil yang kerap demam, selsema, batuk,muntah-muntah dan asma agar mengambil HSPM Rich ini. Tambah-tambah kalau anak kita susah nak makan ubat macam anak akak yang kecik ini. Seingat akak, akak mula bagi dia HSPM Rich ni masa dia berumur 6-7 bulan. Sekarang dia dah 2 tahun 3 bulan dah.


Dan ini pula antara testimoni-testimoni dari pengguna HSPM Rich.






Ok, cukuplah dulu entri untuk kali ini. Nanti akak update lagi peluang untuk jana pendapatan dengan HSPM Rich ini ya.

Jika berminat nak order, boleh terus hubungi akak di talian 019-9593058 (whatsapp sahaja)


August 19, 2018

Merdeka Raya Sale Maajun Anggun Bistari Kelantan

Assalamualaikum.

Apa khabar MAB lovers? 

Seingat akak, tahun lepas akak & team Rias Anggun Empire sudah adakan Merdeka Sale yang mana akak bagi korang Thermos Cute PERCUMA kan?

Alhamdulillah, tahun ini kita ada MERDEKA RAYA SALE sempena bulan kemerdekaan yang berkebetulan bulan sambutan raya haji juga.Ada FREE GIFT juga untuk uols yang membuat pembelian 5 botol Maajun Anggun Bistari dari 20-31 Ogos ini.

Nak tengok tak apa FREE GIFT nya? Tuuuu kat bawah tu, botol air 500ml yang cun melecun. ditempah khas untuk anda dan tiada dijual dimana-mana kedai pun.








Cantikkan? So jangan tunggu lama-lama tau.

Ambik fon uols dan whatsapp akak sekarang. Ini nombornya 
019-9593058.



January 13, 2018

Pendaftaran PERCUMA malah modal agen/dealer juga diberi potongan RM20!


Alhamdulillah.
Selain daripada promosi untuk pelanggan-pelanggan yang setia, HQ kali ini dengan berbesar hati memberikan offer TAK MASUK AKAL uols!



Dah la pendaftaran PERCUMA, tiada sebarang kos perlu dibayar malah modal untuk menjadi agen/dealer pun dikurangkan dari RM340 KEPADA RM320 SAHAJA untuk 20 botol Maajun Anggun Bistari.

Seriously ruuuggiiiii tau kalau uols lepaskan peluang ini.

Nak info lanjut, jom sembang ngan akak di bilik whatsapp 019-9593058 ye.

Maria Ismail
Founder Rias Anggun Empire
Stokis Maajun Anggun Bistari Kelantan

Promosi FREE POSTAGE 2018 kini kembali.


Assalamualaikum...

Sejak hujung december 2017, ramai kalangan pelanggan Maajun Anggun Bistari akak yang bertanya,

"MAB tak ada promosi ke kak?"

Masa tu akak cuma mampu jawab belum ada sebarang promosi lagi laa.
Tapi selepas 2 minggu berlalu, HQ umumkan promosi bakal berlangsung pada 15-30hb Januari ini.

Bagaikan pucuk di cita ulam mendatang lah kan, masing2 gembira dengan promosi ini.
Mana taknya promosi yang ditunggu-tunggu.

Agaknya kenapa ye?

Yelah, selalunya 5 botol berharga rm113 termasuk kos pos, tapi kali ini dah la postage dapat free, ada less lagi rm3. memang berbaloii lah sangat.



Selain daripada itu, belian terawal dengan akak n team #RiasAnggunEmpire anda bakal mendapat FREE GIFT lagi.

Jadi, sila chek stok MAB masing-masing dan bajetlah untuk dapatkan MAB 5 botol RM100 ini :)

Senarai pengedar MAB aktif boleh chek ---> di SINI


Maria Ismail
Founder Rias Anggun Empire
Stokis Maajun Anggun Bistari Kelantan

January 10, 2018

Senarai Agen/Dealer Aktif Team Rias Anggun Empire 2018

Senarai agen/dealer aktif team Rias Anggun Empire 2018


Kelantan

Banggu/Padang Melintang Bachok : Puan Maria 019-9593058
Pengkalan Chepa : Pn.Yana 017-9557791, Pn Faziana 017-2265236
Kota Bharu/Pintu Geng Pn.Ema 012-9680869, Pn Husniliyana 013-9975608
Bandar Kota Bharu/ Masjid Muhammadi Pn.Madiha 014-5056305
Kota Bharu/Pasir Mas/Rantau Panjang Pn.Nurul 019-9691612
Wakaf Che Yeh/Bunut Payung/Telipot Pn.Yatie 017-9080776
Pasir Mas Pn.Tiey 013-9147182, Pn. Mah 013-9300698
Bachok/Jelawat/Peringat/Bukit Marak Pn.Rahimah 019-9678423
Kok Lanas/Ketereh Pn Hasnah 011-17896693
Kok Lanas/Peringat Pn.Nora 017-9566125
Sekitar Kolej Matrikulasi Kok Lanas/Kg Batu Tinggi/Banggol Saman
Pn Azimah 013-9339243
Ketereh/Kok Lanas/Gua Musang Pn.Arieyna 019-9254537
Pasir Tumboh/Binjai Pn.Rosilawati 019-9203844, Pn Lailani 011-10919809
Pantai Cahaya Bulan/Kedai Buloh Pn.Nora 017-8817167, Che Su 011-17858057
Machang/Kuala Krai Pn.Sh Marlini 012-9074338, Pn Marisa 019-9654403
Tesco Kota Bharu/Kedai Mulong Pn.Murni 016-9875381
Wakaf Bharu/Tumpat Pn.Zulia 017-9369585, Pn Aniey 017-8784688
HUSM/Kedai Lalat/Demit/Pasir Puteh Pn.Azlin 013-2644390
Jalan Guchil Bayam KB (Avon Kak Na) Pn Azimah 013-9339243
Rantau Panjang Pn. Noor Aini 019-9087328
Lundang/Langgar/ Kubang Kerian/ Telipot Pn Zue 014-2159008
Pasir Puteh Ira 012-9642731, Pn Mimiey 013-9343320
Binjai/ Bukit Marak/ Pasir Tumbuh Pn. Ida 019-9665186
Taman Bendahara Pn. Nani +60 13-860 5390
Jalan Kuala Krai/Wakaf Che Yeh Pn Mahiza 012-9618127
Seterpa/Pengkalan Chepa Pn Nurul Huda 017-9293568
Selising/Machang Pn Firdawati 012-9840180
Tanah Merah Pn Nurin 010-2225754 Pn Asleeza 019-954644
Tanah merah/Machang Pn Nik Adilah 013-9707877
Machang/Kem Desa/Kota Jembal Roslinda Yusoff 011-14797052
Tapang/Panji Pn Syikin 012-9861500
Tanjung mas/Tanjung Chat/Padang Bongor/Baung Pn Sara 013-9002214
Binjai/Wakaf Stan/K.Kerian/Pasir Tumbuh Pn Liana Sham 012-3798503
Panchor/Pdg.tembak/Kemumin/Pulau gajah Pn Nik Suhaili 011-25690172
Bandar Kuala Krai dan kawasan berdekatan Pn Azie 012 - 9878768
Pasir putih, Gunung dan kawasan yang berhampiran Pn Farhana 0139650882
Tmn uda/tg chat/melor/kubang tuman/tmn tgku anis Pn Roselind sedin 0168473953
P.chepa/pcb/sabak/kota bharu/pasir mas(weekend) Pn Fatin 0142989031
Cabang 4 Tumpat/Bachok Azwani 011-1694 232
Tmn Wana/Kg Landak/Pauh Lima/Pdg Mokan/Seterpa pn.Na 014-8465615
Lundang/Cherang/Panji/Pengkalan Chepa Pn za 016-9214431
Bachok/KBMALL Pn. Anis 012-9517627
Stadium/KTC/Kg. Sireh Pn.Nie 010-4154128
Bachok/SK Seri Chempaka Pn.Zatiey 017-9718952
Wakaf Che Yeh, Padang Enggang Pn. Adiba 011-11547758
PCB/Kuala Besar/ Badang Pn. Watiey 016-4814120
Kedai Mulong/Pintu Geng Pn. Zakirah 016-9219744
Pasir Puteh/Melor Pn Wanie 010-5737762
Pasir Puteh/Dalam Kemunting/ Pdng Pak Amat Pn Roziah 012-9526552


Terengganu
Kuala Terengganu/Marang Puan Siti 014-8243667
Kuala Terengganu/Bukit Payung Mazlina 012-4104057
Dungun/Bukit Besi/ Jerangau Pn Nor 019-5653523
Paka/Kemaman Pn Asma 017-9384520
Besut/Jerteh Pn Wanie 019-448 0507

Pahang
Kuantan (sekitar SMK Mat Kilau Sg Karang) Pn Nurul 016-9367769
Triang/Bera Pn.Hariani 017-9408884
Muadzam Pn Ezie 014-5151280
Maran/Temerloh Pn Asliza 016-9806458
Balok/ Beserah/ Kuantan Pn. Salmi 0129227939
Raub/Bentong/Kuala Lipis Pn Fiza  014-5123656
Jerantut/Bandar Jengka Pn Aina 0133062588/0107807287

Perak
Ipoh Pn.Linda 013-4711255, Pn Ezan 012-5834732
Bercham & sekitar Ipoh Pn Ira 012-5912020
Tanjong Malim & sekitar Pn. Akma 017-3800409
Base Pangkalan TLDM Lumut, Manjung, Setiawan Pn. Wanie 012-9096134

Kuala Lumpur/Selangor
Kepong/Selayang Pn.Roselina 012-9329695
Putrajaya Pn Salwani 017-9002791
Bangi/Serdang Pn Sh Marina 012-6435395
Sepang,Nilai,Dengkil,Putrajaya,Banting Pn Yati 019-6716767
Shah Alam/Kelang Pn Nani 012-695 2385
Klang Taman Maznah/Bukit Tinggi/Sek 36 Shah Alam/KampungJawa
Pn Ita Liza 017-6566129
Banting/Jenjarom Pn Siti Ruzana 013-9160114
Shah Alam Seksyen 27, 28, 13, 18, 19/Subang Jaya Airport/Ara Damansara
Pn Ainshah 013-9878591
Pandan jaya/ampang/gombak Pn Wan Fauziah 0193930027
Selayang/Batu Caves/Gombak/ Bandar Rawang Pn Haslin 0123352285


Johor Bharu
Kota Tinggi Puan Azlina 012-901 1279
Skudai gelang patah/Senai tampoi Pn Suriyahni 0187861825
Bandar Larkin/Kampong Melayu Majidee/Kg Ubi/Tmn Suria/Pandan,
Johor Jaya/Desa Cemerlang , Johor Bharu Pn Ct Maryam 017-7546169
Pasir Gudang, Masai, Seri Alam, Taman Rinting Pn. Ema - 019-7640653


Pulau Pinang
Bertam/ Kepala Batas Pn.Shafiza 012-2727060
Balik Pulau Pn Muthmainnah 016-462 8030


Kedah
Alor Setar/Kuala Kedah Pn Nurul Taufiqah 017-9791406


Perlis
Padang Besar(U)  Pn. Noor Hasnita 0195228946

Melaka
Bandar Melaka Pn.Suzie 014-7938807, Pn Shakila 017-9442878
Jasin & sekitarnya Pn.Rozi 011-10643238

Sabah
Lahad Datu Pn. Lydiana 014-8634102
Kota Kinabalu/Tuaran/Keningau Pn Mas 016-8432963


Sarawak
Kota Samarahan Pn Nik Su 019-9014374
Betong Pn.Ikin 017-9090065


Brunei

Stadium Hassanal Bolkiah, Kg. Mata-Mata Katok B, Rimba, Giant
Pn. Hazar 014-3744680 / 6738987110

January 5, 2018

Pencapaian Membanggakan Team #RiasAnggunEmpire sepanjang tahun 2017

Syukur alhamdulillah dengan segala nikmat yang Allah berikan untuk team akak sepanjang 2016 & 2017. Walaupun bisnes duji dengan pelbagai cabaran, kami berjaya mengatasinya. 

Down? 
Ya akak akui memang pernah down dan pernah juga menyuarakan hasrat kepada suami untuk berhenti menjual Maajun Anggun Bistari. Tapi setiap kali itulah, mesej, sms masuk tak berhenti-henti.

Jadi bila difikirkan kembali dari sudut yang positif, ini lah bisnes dan rezeki yang Allah kirimkan buat akak sekeluarga.

Alhamdulillah sejak 2009-2015 akak sendiri pun tak tahu mana hala tuju bisnes ini. Sehinggalah pada penghujung 2015, akak ambil keputusan untuk FOKUS pada satu bisnes saja. 

Iaitu pada bisnes Maajun Anggun Bistari. Fokus disini bukan sekadar 100% tapi 500% rasanya sebab masa tu bakal menduduki rumah yang kami beli. Itu antara BIG WHY akak serius buat bisnes ni.




Ok lah, tak nak buat korang tertunggu-tunggu..

So inilah post mortem sales akak & team #RiasAnggunEmpire Empayar Surirumah Bergaji Mewah. 

Sebanyak 21,500 botol sudah terjual. Dan syukur alhamdulillah kerana sudah ramai agen/dealer akak yang berjaya jana income 4 angka dengan bisnes ini.

Korang yang dah amal MAB tu bila lagi nak jadi agen?
Jom tengok syarat jadi agen/dealer di sini ---> SYARAT AGEN MAAJUN ANGGUN BISTARI




Untunglah anak-anak didik team Rias Anggun Empire kerana 7 daripada mereka bakal menerima reward khas sebagai penghargaan atas segala komitmen mereka memasarkan Maajun Anggun Bistari.
Agak-agak korang apa reward yang sesuai ye?


Maria Ismail
Founder Rias Anggun Empire
Stokis Maajun Anggun Bistari Kelantan.


Habbatusauda Plus Madu - HSPM Rich juga ada dijual di sini.

Haiii, Assalamualaikum. Alhamdulillah hari ini akak nak war-warkan bahawa HSPM Rich juga ada akak jual. HSPM Rich ini merupakan p...